duminică, 16 septembrie 2012

Biscuiti de ciocolata
















Ingrediente biscuiti de ciocolata:
125 g margarina
175 g zahar pudra
280 g faina
1 ou
1 varf de cutit bicarbonat
4 linguri lapte rece
50 g ciocolata amaruie
1 varf de cutit sare
Modul de preparare a retetei: Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet, laptele si ciocolata topita intai pe abur. Faina se adauga la sfarsit. Se framinta o coca si se da la rece pana cand se intareste. Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se intind din nou si se taie la fel. Se asaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu