Ingrediente
4 oua
4 linguri faina
4 linguri ulei
16 linguri de zahar
1,5 l lapte
3 plicuri de budinca (diferite)fructe de sezon
Mod de preparare Blat:
Se bat albusurile cu 4 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, amestecandu-se in continuare puternic;Se adauga treptat faina si uleiul. Se toarna intr-o tava incalzita, si se pune in cuptorul incins, cca 30-40 min. Dupa ce s-a racit se taie blatul felii.
Crema
Se fierb budincile, fiecare cu cate 500 ml de lapte si 4 linguri de zahar, cca 3 min. Dupa racire, se adauga in compozitia acestor budinci, fructele de sezon, amestecandu-se pentru a se omogeniza;
Se aseaza cate un tip de budinca cu fructe pe cate o felie de blat, intr-o ordine cromatica placuta. Se tine 2 ore la frigider inainte de a fi servit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu