marți, 23 octombrie 2012

Rulada cu ciocolata

Ingrediente:

4 oua
200g ciocolata
125ml frisca lichida
2 linguri cacao
2 linguri faina
4 linguri zahar pudra
sare

Pentru crema:

200g cacao
250g unt
2 galbenusuri
50ml lapte

Pentru glazura:

50 g ciocolata

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata pe baie de abur,se adauga frisca si se lasa sa se raceasca treptat.Se separa ouale, se bat albusurile cu zaharul si se adauga galbenusurile cu un praf de sare, ciocolata topita si in final, faina si cacaua.
Se intinde compozitia in tava si se coace la fac mediu.Se prepara crema din zahar, galbenusuri si laptele fierbinte,se fierbinte si dupa ce se leaga se lasa la racit.Se freaca untul ,se aduga crema , ciocolata topita.
Se umple foaia cu crema se ruleaza si se glazureaza cu ciocolata topita.
                                                                                                        
                                                                                                                      Pofta Buna! ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu