marți, 12 august 2014

Prajitura cu branza!

Ingrediente:Pentru aluat:
200 g margarina
1 ou
1 pahar zahar
2 lingurite de cacao
1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
Faina cat cuprinde aluatul.
Pentru umplutura:
500 g branza de vaca
2 pachetele zahar vanilat
3 ou
1 pahar zahar
1 lingurita amidon
Mod de preparare:
Se pregateste tava pentru copt.
Se prepara aluatul:
se amesteca toate ingredientele, la sfarsit se adauga faina cat cuprinde aluatul. Se imparte in 2 parti inegale: una mai mare, care se aranjeaza in tava, si una mai mica, care se pune in congelator pentru 15 minute.
Umplutura:
se amesteca branza cu zahar, zahar vanilat, amidon si oua. Se pune in tava peste prima parte de aluat. Se scoate partea a doua si se da pe razatoare. Se pune la copt in cuptor pentru 60 minute.
Serviti cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu