luni, 17 septembrie 2012

Prajitura cu nuca de cocos:)


Ingrediente

  • 7 oua
  • 600 g zahar
  • 300 g nuca de cocos
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri faina
  • 200 g unt sau margarina

Mod de preparare

Blat:
Se bat albusurile cu 300 g zahar, se adauga in ploaie 200 g nuca de cocos plus 2 linguri de faina. Cand e bine amestecata ( se amesteca numai de sus in jos nu circular ca sa nu se lase compozitia) se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se introduce la cuptor.
Crema:
Se amesteca galbenusurile cu 300 g zahar, laptele si 2 linguri faina. Se fierbe compozitia obtinuta pe baie de aburi 30 de minute  amestecand incontinuu. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat.
Se intinde crema peste blatul din tava si se presara nuca de cocos.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu