Ingrediente
- 7 oua
- 600 g zahar
- 300 g nuca de cocos
- 4 linguri lapte
- 4 linguri faina
- 200 g unt sau margarina
Mod de preparare
Blat:
Se bat albusurile cu 300 g zahar, se adauga in ploaie 200 g nuca de cocos plus 2 linguri de faina. Cand e bine amestecata ( se amesteca numai de sus in jos nu circular ca sa nu se lase compozitia) se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se introduce la cuptor.
Se bat albusurile cu 300 g zahar, se adauga in ploaie 200 g nuca de cocos plus 2 linguri de faina. Cand e bine amestecata ( se amesteca numai de sus in jos nu circular ca sa nu se lase compozitia) se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se introduce la cuptor.
Crema:
Se amesteca galbenusurile cu 300 g zahar, laptele si 2 linguri faina. Se fierbe compozitia obtinuta pe baie de aburi 30 de minute amestecand incontinuu. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat.
Se intinde crema peste blatul din tava si se presara nuca de cocos.
Se amesteca galbenusurile cu 300 g zahar, laptele si 2 linguri faina. Se fierbe compozitia obtinuta pe baie de aburi 30 de minute amestecand incontinuu. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat.
Se intinde crema peste blatul din tava si se presara nuca de cocos.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu