marți, 18 septembrie 2012

Rulada din albusuri;;)

Pentru blat:

6 albusuri
30g unt
90gfaina
120gfaina
120gzahar
15ml rom
zeama de lamaie

Se amesteca totul si se pune la cuptor in tava unsa si tapetata cu faina. Cand se coace se ruleaza intr-un prosop umed. Se deruleaza cand se raceste si se unge cu gem si rom.

Crema:
100g unt 
150g zahar
150ml apa
nuci macinate
25 ml rom
200g marmelada de visine
 Se ard 100g zahar si se stinge cu apa, puneti si restul de zahar. Se lasa pana se topeste.Se ia de pe foc se pun nucile macinate.

Aceasta crema se pune pe foc in alt vas in care se pune apa fierbinte si se pune pe foc. Se adauga putina coaja de lamaie rasa. Cand s-a racit punteti untul si se amesteca bine.
Aceasta crema se pune pe foaia derulata si unsa cu gem.

Glazura:
100g zahar
30g cacao
50ml rom
30g unt 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu