vineri, 1 august 2014

Placinta cu branza si marar

Ingrediente

1 pachet foi de placinta 
, 50ml ulei, 
200 ml lapte.
Umplutura: 
150 gr branza dulce,
100 gr branza telemea , 
50 gr cascaval,
2 galbenusuri, 
1 legatura mare de marar.

Preparare

Foile de placinta se impart in doua parti.
Intr-un bol punem branza prospata, branza telemea si cascavalul ras, mararul tocat marunt si amestecam. In momentul in care obtinem o pasta omogena adaugam galbenusurile si omogenizam.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt, se pune prima jumatate din cantitatea de foi pe rand,2 cate 2 , unse cu ulei si stopite cu lapte.
Se adauga umplutura apoi restul de foi, repetand aceasi tehnica ca la prima parte de foi.
Se portioneaza cu grija si se introduce in cuptorul incalzit.
Se lasa la copt pana devine aurie si creste in volum.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu